Achteraf betalen voor kleding met Klarna

Achteraf betalen met klarna

Klarna is een betaalservice waarmee u uw bankpas of creditcard kunt gebruiken om online te betalen voor kleding en accessoires

Klarna is een Zweeds bedrijf dat online en offline winkels exploiteert. Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om op een later tijdstip voor goederen en diensten te betalen met Klarna Credits, die kunnen worden gebruikt in de online en offline winkels van het bedrijf. Naast online en offline winkels biedt Klarna ook mobiele applicaties waarmee klanten rekeningen kunnen betalen, winkelen en meer.

Betalen met Klarna? Bij bovenstaande winkels kun je met Klarna betalen. Klarna is een bedrijf waarmee klanten goederen en diensten online kunnen kopen, met de mogelijkheid om te betalen met hun Klarna-account of met een bankpas of creditcard. Opgericht in Zweden in 2005, is het bedrijf uitgebreid naar meer dan 30 landen. Naast de online winkel biedt Klarna ook de mobiele app Klarna Pay aan, waarmee gebruikers zowel in de winkel als online kunnen winkelen.

Klarna is een betalingsverwerker waarmee klanten in termijnen kunnen betalen of hun artikelen in gebreke kunnen blijven. Via de Klarna Store kunnen shoppers genieten van de voordelen van het gebruik van Klarna, waaronder geen rentebetalingen en geen kredietcontroles. Daarnaast biedt Klarna vaak kortingen en andere acties aan via haar winkelpartners. Shoppers kunnen op deze pagina hierboven een lijst met Klarna-winkels vinden.

U kunt uw aankopen ook altijd en overal met Klarna betalen

Een van de geweldige dingen van Klarna is dat het in talloze winkels verkrijgbaar is. Naast grote retailers als Omoda en Mediamarkt wordt Klarna ook geaccepteerd door kleinere bedrijven. Dit maakt het gemakkelijk voor shoppers om Klarna te gebruiken in hun favoriete winkels, waar ze ook zijn.

Heb je betaald voor één van bovenstaande webwinkels en wil je je bestelling graag behouden? Dat is prima! Dan is het tijd om de Klarna factuur binnen 14 dagen te betalen. U dient de Klarna app te downloaden voordat u uw bestelling eenvoudig met iDeal kunt betalen. Je moet eerst je bankrekening koppelen aan de app. Betaal daarna met één klik! Winkel vandaag nog bij Klarna en geniet van de vele voordelen van een consument zijn! Je moet dus de Klarna winkels goed bekijken alvorens je een besluit neemt.

“Ik ben een grote fan van achteraf betalen. Ik doe niets anders meer…zo kan ik meerdere artikelen in verschillende maten thuis laten bezorgen en in mijn eigen tijd passen en retourneren of kopen “Ik betaal pas in de winkel als ik het heb geprobeerd…?! Dat is het gemak van achteraf betalen met Klarna voor mij.” – Justin

Klarna biedt een scala aan handige betalingsmogelijkheden, waaronder express checkout en klarna billpay

Klarna biedt u een aantal grote voordelen ten opzichte van vele andere betaalmethoden. Een schone en overzichtelijke Mijn Klarna omgeving waar alle facturen netjes terug te vinden zijn. Het enige wat ze nodig hebben is een postcode en een e-mailadres. Zo eenvoudig is betalen met Klarna. Achteraf betalen wordt door steeds meer consumenten gezien als de geprefereerde betaalmethode. Een compleet overzicht van Klarna winkels vind je op deze pagina.

Achteraf betalen met Klarna is een relatief nieuwe betaalmethode. Steeds meer webshops bieden achteraf betalen via Klarna aan als betaalmethode. Hierdoor wordt het voor consumenten steeds makkelijker om achteraf te betalen. Klarna controleert op BKR registratie, of de postcode altijd correct wordt betaald met de acceptgiro, en of je al eerder gebruik hebt gemaakt van Klarna en correct hebt betaald. Klarna geeft je de mogelijkheid om het openstaande bedrag binnen 14 dagen te betalen. Gespreid betalen is ook een optie bij Klarna, maar hier geldt wel een toeslag voor.

Achteraf betalen voor Klarna-winkels is een relatief nieuwe betaalmethode. Steeds meer webwinkels bieden achteraf betalen aan als betaalmethode via Klarna. Dit maakt het voor de consument makkelijker om achteraf te betalen. Klarna controleert uw BKR-registratie en of u altijd correct betaalt via het overschrijvingsformulier op uw postcode en of u in het verleden Klarna heeft gebruikt en op tijd heeft betaald. Klarna geeft je de mogelijkheid om openstaande bedragen binnen 14 dagen te betalen. Gespreid betalen is ook een optie voor Klarna, maar hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Met klarna hoef je je nooit zorgen te maken over te late betalingen of gemiste betalingen

Selecteer “Betaal binnen 30 dagen” bij het afrekenen en heb 30 dagen de tijd om uw bestelling thuis te bekijken voordat u betaalt. Als u op tijd betaalt, is er altijd geen rente en geen extra kosten. Voordeel? U betaalt alleen voor wat u houdt. U betaalt met een krediet- of debetkaart of Bancontact.

Probeer niet meerdere facturen tegelijk te betalen met een ordernummer. Betalingen die niet aan een aankoop kunnen worden gekoppeld, worden terugbetaald. Onbetaalde facturen dienen betaald te worden om laattijdige betaling en incassokosten te voorkomen.

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. Betalen doe je via de beveiligde internetomgeving van je bank. U hoeft geen account aan te maken om met iDEAL te betalen, u hoeft alleen maar in te loggen met dezelfde veilige methode die u gebruikt voor internetbankieren. Voor betalingen via iDeal brengen wij geen extra kosten in rekening. Wil je weten hoe achteraf betalen werkt?

Klarna is an emerging buy now pay later service provider

En als je ooit problemen hebt met je aankoop, biedt klarna een scala aan opties voor klantenondersteuning

Als je problemen hebt met het doen van een aankoop met een van Klarna’s betaalmethoden, staat Klarna’s kopersbeschermingsbeleid je bij als je een geschil moet indienen bij de online winkel. Hieronder lees je hoe dit proces in zijn werk gaat, inclusief welke informatie je aan Klarna moet verstrekken en wanneer je vragen aan de webshop kunt stellen.

Wanneer je opnieuw een aankoop doet bij Klarna, kan het zijn dat je niet al je betalingsopties hebt of dat niet alle betalingsopties van Klarna beschikbaar zijn. Verschillende factoren, zoals gemiste of vertraagde betalingen of gemelde financiële problemen, kunnen ervoor zorgen dat uw verdere gebruik van Klarna wordt geblokkeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader