Vuurwerk achteraf betalen met Riverty

Voor veel mensen is vuurwerk een essentieel onderdeel van het vieren van feestdagen zoals de vierde juli. Het kopen van vuurwerk kan echter duur zijn, en niet iedereen kan het zich veroorloven om het vooraf te betalen.

Gelukkig biedt Riverty een oplossing voor wie van vuurwerk wil genieten zonder de bank te breken. Met ons nieuwe uitstelprogramma kunt u uw vuurwerkaankoop financieren en gespreid betalen. Zo kunt u de kosten van uw aankoop spreiden en van uw vuurwerk genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten vooraf.

Bezoek vandaag nog onze website voor meer informatie over ons uitstelprogramma of om u aan te melden.

Victoriaanse vuurwerkverkopers kunnen hun vuurwerk achteraf betalen volgens een nieuwe betalingsregeling die de deelstaatregering heeft aangekondigd.

De regeling, die op 1 juli 2016 in werking treedt, houdt in dat vuurwerkhandelaren hun vuurwerk in termijnen van 12 maanden kunnen betalen.

Dit zal bedrijven helpen hun cashflow te beheren en de totale kosten voor de aankoop van vuurwerk te verlagen.

Om voor de regeling in aanmerking te komen, moeten bedrijven een omzet hebben van minder dan 2 miljoen dollar per jaar en minder dan 20 voltijdse werknemers in dienst hebben.

Donderdagavond was een speciale avond voor Riverty omdat er achteraf vuurwerk werd gekocht. Het team van Riverty was erg benieuwd naar het vuurwerk en werd niet teleurgesteld. Riverty winkels

“Het was een geweldige vertoning van pyrotechniek, vooral voor zo’n kleine stad,” zei een toeschouwer. “Ik heb nog nooit zoiets gezien.”

Vuurwerk is duur, dus het team van Riverty heeft hard gewerkt om geld in te zamelen. Ze verkopen momenteel kaartjes voor een loterij, met als hoofdprijs een vuurwerkshow ter waarde van 500 pond. De tweede prijs is 250 pond aan vuurwerk en de derde prijs is 100 pond aan vuurwerk.

De trekking vindt plaats op 31 oktober en u kunt kaartjes kopen in elke Riverty-winkel of online op https://rivertyfireworks.co.uk/.

In plaats van het vuurwerk bij de aankoop te betalen, kunnen Riverty-klanten nu kiezen voor betaling in drie termijnen.
De eerste termijn moet bij de aankoop worden betaald en de overige twee termijnen worden op 1 en 2 november automatisch van de rekening van de klant afgeschreven.
Dit betekent dat klanten de kosten van hun vuurwerk kunnen spreiden over een langere periode, waardoor het betaalbaarder wordt.
Hoewel Riverty niet het enige bedrijf is dat deze betalingsoptie aanbiedt, is het wel een van de weinige die dat doet zonder rente of kosten in rekening te brengen.
Dit maakt het een geweldige optie voor degenen die willen genieten van een vuurwerkshow, maar voorzichtig moeten budgetteren.

Riverty Online vuurwerkwinkel

Als u op zoek bent naar een geweldige manier om uw Onafhankelijkheidsdag dit jaar te vieren, waarom kijkt u dan niet in de online vuurwerkwinkel van Riverty? Je vindt er alles wat je nodig hebt om een geweldige display te creëren, en het beste van alles is dat je je aankoop achteraf kunt betalen. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vooraf budgetteren van je vuurwerk en dat je zonder financiële stress kunt genieten van de show. Dus waar wacht u nog op? Winkel nu en maak van uw viering van juli een feest om nooit te vergeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader